Marianne van der Post verzorgt regelmatig muzikale optredens.

Van jongs af aan is zingen een grote passie van Marianne.
Zij deelt dit graag met anderen. Een optreden van Marianne is zelden een optreden ‘op afstand’. Het publiek zal snel een actieve betrokkenheid ervaren en gevoed worden met veel positieve energie!
Marianne begeleidt zichzelf op de gitaar of wordt begeleid door anderen. Ze speelt regelmatig samen met pianist Jos Beunders.

Voor iedereen

Met bijvoorbeeld één van onderstaande programma’s:

  • Jazz
  • Annie MG Schmidt-programma
  • Jules de Corte-programma
  • Nederlandstalige kleinkunst- en levensliederen
  • Een mix van bekend en minder bekend Nederlands- en Engelstalig repertoire (van smartlap tot pop)

Voor ouderen

Marianne’s Nederlandstalige repertoire varieert van oude levensliederen en smartlappen tot kleinkunstliedjes. Ze brengt ook bekende Engelstalige liedjes uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Kortom, een liedrepertoire waar ouderen veel in herkennen.

In verzorgings- en verpleeghuizen

Bewoners met een somatische indicatie:

Bekende liedjes met een hoog meezing-gehalte worden afgewisseld met minder bekend materiaal. Liedjes met een verhaal, liedjes met een moraal, soms serieus maar de komische noot ontbreekt zeker niet! Het optreden kan in een huiskamer plaatsvinden, of in een grotere ruimte met meer bewoners bij elkaar.

Bewoners met een psychosomatische indicatie:

De nadruk ligt op het herkenbare, op dat wat deze bewoners veiligheid biedt. Het optreden vindt plaats in de eigen woonomgeving / huiskamer, waar de mensen zich op geen enkele wijze verloren voelen. Marianne creëert kortom een veilige warme muzikale omgeving waarin de bewoners zich betrokken voelen en een actieve rol kunnen spelen in het geheel.

Voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij deze doelgroep ligt de nadruk op herkenbaarheid en actieve deelname. Door haar uitgebreide repertoire kan Marianne ook vaak gehoor geven aan spontane verzoekjes. Gegarandeerd veel gezelligheid en plezier!

MENU